Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Macedonia şi Albania

A A A

Linia de urgenţă:
+359 877819314
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Noutăţile Ambasadei

10/06/2021 | Noutăți

Întrevederea Ambasadorilor Republicii Moldova, Georgia şi Ucraina cu Viceministrul Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria

9 iunie 2021, Sofia - Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Bulgaria, împreună cu Ambasadorul Ucrainei, dl Viatalii Moskalenko şi Ambasadoarea Georgiei, dna Tamara Liluashvili, a avut o întrevedere cu dl Rumen Alexandrov, Viceministru al Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria,...Read more

08/06/2021 | Noutăți

ANUNȚ PRIVIND SUSPENDAREA TEMPORARĂ A ELIBERĂRII PAȘAPOARTELOR BIOMETRICE

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria aduce la cunoștință despre suspendarea temporară a recepționării solicitărilor de perfectare a pașaportului biometric.

Despre reluarea eliberării pașapoartelor biometrice Ambasada va anunța ulterior.Read more

03/06/2021 | Noutăți

Întrevederea Ambasadorului Anatol Cebuc cu Emil Kazakov, Șeful Direcției Europa de Est și Asia Centrală a MAE al Bulgariei

02 iunie 2021, Sofia – Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Anatol Cebuc, a avut o întrevedere cu Emil Kazakov, Șeful Direcției Europa de Est și Asia Centrală a MAE al Bulgariei.

Cu această ocazie, au fost examinate o serie de subiecte de pe agenda moldo-bulgară din...Read more

27/05/2021 | Noutăți

‼️ALERTĂ DE CĂLĂTORIE‼️

Data ultimei actualizări: 27 mai 2021

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria informează că, în conformitate cu ordinul РД-01-374 din 27.05.2021 al Ministerului Sănătății al Republicii Bulgaria, au fost stabilite următoarele reguli de intrare și tranzitare a teritoriului Republicii Bulgaria pentru perioada 27.05.2021 - 31.07.2021....Read more

Subscribe to Noutăţile Ambasadei

Noutăţile MAEIE

11/06/21 | Comunicate de presa

11 iunie 2021, Chișinău – La Atena, s-au desfășurat consultările politice interministeriale moldo-elene conduse de secretarul de stat Dumitru Socolan și de directorul general pentru afaceri politice al Ministerului elen al Afacerilor Externe, Kiriakos Loukakis.

10/06/21 | Comunicate de presa

10 iunie 2021 – Secretarul de stat Gheorghe Leucă a participat la conferința ministerială „Inteligența artificială – provocări și oportunități pentru mass-media și democrație” organizată de Consiliului Europei și autoritățile cipriote, care s-a desfășurat în format de videoconferință.

08/06/21 | Comunicate de presa

8 iunie 2021, Chișinău – Secretarul de stat Gheorghe Leucă l-a primit în audiență pe Katayama Yoshihiro, ambasadorul Japoniei la Chișinău. Agenda întrevederii a inclus subiecte ce țin de cooperarea moldo-niponă în cadrul organizațiilor internaționale, în parte, Organizația Națiunilor Unite, și perspectivele de dezvoltare a cooperării bilaterale.

07/06/21 | Comunicate de presa

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene confirmă incidentul din 7 iunie 2021 la punctul de trecere al frontierei Palanca cu implicarea șoferului ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, și face următoarele precizări.