Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Macedonia şi Albania

A A A

Întrevederea Ambasadorului Anatol Cebuc cu Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Bulgaria, Tsvetan Simeonov

Publicat:Tue, 06/04/2021 - 16:25

5 aprilie 2021, Sofia – Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Anatol Cebuc, a avut o întrevedere cu Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Bulgaria, Tsvetan Simeonov.

În cadrul discuțiilor bilaterale a fost efectuat un schimb de opinii privind modalitățile de consolidare a relațiilor între mediul de afaceri din ambele state. Interlocutorii au agreat că evenimentele de afaceri de anvergură prezintă oportunități majore de stabilire și dezvoltare a parteneriate de afaceri. În acest sens, ambasadorul Anatol Cebuc a adresat, prin intermediul CCI, invitația de participare la „Moldova Trade Forum”, care se va desfășura în perioada 28-30 aprilie 2021.

La rândul său, Tsvetan Simeonov, a prezentat evenimentele majore planificate de CCI a Bulgariei, care ar putea contribui la dezvoltarea legăturilor de afaceri între cele două țări.

Ambasadorul a exprimat aprecieri dialogului bilaterale şi aportul adus de Camera de Comerţ pentru dezvoltarea relaţiilor economice bilaterale.