Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Macedonia şi Albania

A A A

Prezentarea oportunităților investiționale din Republica Moldova la Camera de Comerț și Industrie a Bulgariei

Publicat:Mon, 04/11/2019 - 11:43

04 noiembrie - Sofia, Ambasadorul Ștefan Gorda a realizat o prezentare a potențialului economic și investițional al Republicii Moldova în cadrul evenimentului „Prezentarea misiunilor comerciale străine business-ului bulgar”, organizat de Consiliul organizațiilor de ramură pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Bulgariei.

Participanții au fost familiarizați reformele realizate în economia națională în vederea simplificării cadrului regulator, îmbunătățirii climatului de afaceri și diversificării piețelor de export, cu accent pe oportunitățile de export oferite de acordurile de liber schimb în vigoare.

Prezentarea a fost urmată de o sesiune B2B în cadrul căreia au fost stabilite contacte directe cu reprezentanții unui șir de companii bulgare care au manifestat interes pentru inițierea afacerilor în Republica Moldova, în acest sens fiind oferite informații suplimentare la subiectele de interes.

Pentru o mai bună cunoaștere a oportunităților de afaceri existente în țara noastră, audiența a fost invitați să participe la Moldova Business Week 2019, care se va desfășura în perioada 13-16 noiembrie curent, la Chișinău.